Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8216 niezalogowanych)
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
[quote]sabiat napisał:
Taki Ktos napisał:tylko takie znałazłem, ale ciesze sie ze zrobiłem wam obu dobrze....
Bo pewnie gdyby nie ja, to jedyne "dobrze" robicie sobie sami cioty.....

Powiadasz Taki Ktoś, ze cioty?
Hmm... właśnie udowodniłem, ze jesteś jedna z nich A zatem prawidłowo powinno być, według Twojej miary: pomiędzy nami ciotami...

jesli tak bardzo ci sie podobało, to chetnie zapodam co do buzi x jeszcze

zeby zycie miało smaczek, x dziewczynka, x chłopaczek

ja tam obrzydliwy nie jestem, wiec otwierajcie paszcze cioty > jedzie wacek szczerozłoty

On też chce być swingersem ! Ale jak to zrobisz, żeby tak nam dać do buzi naraz , czy po kolei i koniecznie przyjdź ze swoją partnerką, oj będzie się działo. Ale nie jesteś obrzezany, broń Boże?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
maszkar napisał:

On też chce być swingersem ! Ale jak to zrobisz, żeby tak nam dać do buzi naraz , czy po kolei i koniecznie przyjdź ze swoją partnerką, oj będzie się działo. Ale nie jesteś obrzezany, broń Boże?[/quote]

a zgasicie swiatło ?

jesli tak, to pokaze wam double cock > bedzie bosko

Nareszcie bedziecie spełnionymi "facetami"

ps: troche rów bedzie wam krwawił na poczatku, ale potem przywykniecie, baaa nawet zapytacie for more
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
maszkar napisał:

On też chce być swingersem ! Ale jak to zrobisz, żeby tak nam dać do buzi naraz , czy po kolei i koniecznie przyjdź ze swoją partnerką, oj będzie się działo. Ale nie jesteś obrzezany, broń Boże?

a zgasicie swiatło ?

jesli tak, to pokaze wam double cock > bedzie bosko

Nareszcie bedziecie spełnionymi "facetami"

ps: troche rów bedzie wam krwawił na poczatku, ale potem przywykniecie, baaa nawet zapytacie for more [/quote]

Nie tylko swingers, ale i gej. A zwierzątka też lubisz? I małe dziewczynki i chłopczyków? Oj jakiś wikary nie da Ci tym razem rozgrzeszenia złajdaczony moherku, a o dupace to ty dawno zapomniałeś bohaterze domowego klozetu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
maszkar napisał:
Jeśli chodzi o Jasną, to chodziło o pewną przemiłą panią z tego forum, nic osobistego
Przemiła z religijnym błyskiem w oczach. Hmmmm.
To prawie pokrewna dusza, ja od kilku lat mam w sieci prywatny konfesjonał, jakby co, to ...

Taki Ktos napisał:
a zgasicie swiatło ?
Zgasić światło? Czyś Ty ocipial, Taki Ktos?
Takie epokowe wydarzenie należy udokumentować na filmie, a kolor, żeby wydobyć szczegóły, potrzebuje kilkunastu kilowatów oświetlenia. Plus ekipę do obsługi.
Przy nas staniesz się sławny na cały świat, Taki Ktos.

Pomysł maszkar z zabraniem Twojej zony nie jest najszczęśliwszy, bo i po jaka cholerę potrzebna nam obca baba? Klub swingersów to nie burdel!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sabiat napisał:

Pomysł maszkar z zabraniem Twojej zony nie jest najszczęśliwszy, bo i po jaka cholerę potrzebna nam obca baba? Klub swingersów to nie burdel!

koza stałaby sobie spokojnie w kąciku
można dać jej marchwi
mleka nadoić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Vaersasnil)
Wiking
Kompletnie nie rozumiem, o co wam się rozpętała dyskusja. O czyjeś łóżko? To nie wiadomo, że tu nie Katoland, się pod kołderkę ludziom nie zagląda? Wlazło się jak mrówki czarne do czerwonych i domaga swojego? Przecież tu inna mentalność i dorozwinięci ludzie. Bogu dziękować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tomek Atomek
(RumpaGO)
Wiking
Urodził się tu MEGA długaśny temat ale co tam, dla tych co nadal potrzebują spuścić z emocji niech trochę pogoogluja a znajdą odpowiednie stronki w necie dla z hot girls hehhe, dla leniwców podam linka po pewnie nie wiedzą co to google Hot Girls Live taki pierwszy z brzegu po wpisaniu w wyszukiwarkę hot girl live pewnie panny z Polski też się znajdą o norweszkach raczej bym zapomniał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
RumpaGO napisał:
...dla tych co nadal potrzebują spuścić z emocji...
No masz ...........

A to takie proste, obowiązuje prawo zachowania całkowitej masy spoczynkowej układu izolowanego!

Chcesz podniety PŁAC!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sonea sonea
(sonea)
Wiking
Sex randki i ogłoszenia. Czaty. Fora. Ostre foto i video. Fantazje seksualne. To i wiele więcej znajdziesz na komdax.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok